fbpx

Wij hebben een passie voor effectieve creativiteit

Of het nu een kleine website, custom development of webshop is. Wij staan voor u klaar en brengen uw bedrijf naar een hoger niveau.

Wij hebben een passie voor effectieve creativiteit

Of het nu een kleine website, custom development of webshop is. Wij staan voor u klaar en brengen uw bedrijf naar een hoger niveau.

Wij creëren werelden online.

Bij Wepje maken we meer dan slechts een website. We zien het als de creatie van een wereld op zich en zoals elke wereld is de één altijd anders dan de andere.

Een stukje geschiedenis

Medio 2016 hebben we de stap gemaakt om naar buiten te komen met de naam Wepje. Dit was echter altijd al het speciale project geweest van Garincha, een voormalig mediatechnologie student die zich meer bezig hield met webdesign en development. Het was daarom dus ook voor vanzelfsprekend dat hij hiermee verder ging. En zo kwam Wepje als bedrijf aan zijn start.

 

Ons Motto

Het idee ontstond om met Wepje nou net dat gene aan te bieden wat toch nog schaars word aangeboden in deze branche. Een hoge kwaliteit website voor een redelijke prijs. Creatie en creativiteit staat hoog aangeschreven. Natuurlijk moeten we wel realistisch blijven en hebben we enige methoden en middelen om deze kosten laag te houden. Maar het resultaat van ons harde werk is dan ook een eindproduct wat meer is dan slechts een website, maar een middel waarmee je als bedrijf of individu groeit. Het is daarom voor ons belangrijk dat ook voor jezelf duidelijk is waarom het eindproduct goed functioneerd en wat je ermee kunt bereiken.

Waar staat Wepje voor?

Wepje als naam is een speelse uitdrukking van het woord Web en website. Waar we als bedrijf voor staan is voornamelijk creatie. Vandaar dat wij in ons logo ook de geometrie van de zogeheten “fruit of life” gebruiken. Dit is omdat wij ons zelf zien als de vrucht die het zaadje overbrengt waaruit een bloem zich vormt. Dat zaadje is de online wereld die wij maken voor jou als de representatie van jouw bedrijf of project.

Onze werkwijze uitgelegd

Ons werkproces verloopt hoofdzakelijk verdeelt in 4 stappen, namelijk De Ontdekkingsfase, De Creatieve Fase, De Ontwikkel Fase en De Lanceer Fase.  Door dit in fases weer te geven krijg jij als klant meer overzicht en controle over de richting van het project en de resultaten tot zover mogelijk is. Het is tenslotte jouw visie die wij naar voren willen brengen. Wij zijn er om te vertellen wat haalbaar is en geven advies daar waar het nodig is.

Bekijk  hieronder de verschillende fases van ons werkproces.

1

De Ontdekkingsfase

In de ontdekkingsfase wordt er besproken wat de opdracht zal gaan inhouden. 

We bespreken in hoeverre de scope van het project zal zijn met de mogelijke wensen en eisen van jouw als klant. Er wordt gebrainstormd hoe wij de vergaarde ideeën het beste naar buiten kunnen laten komen. Hierna beoordelen we of jij als klant ook het beste bij onze visie en/of bezetting past. Vervolgens doen wij het onderzoek, maken de plannen en leggen de deadlines en afspraken vast. Tevens bespreken wij de web structuur en maken een sitemap aan.

2

De Creatieve Fase

In de creatieve fase wordt het werkelijke design in kaart gebracht.

Nadat de ontdekkingsfase met de planning, website structuur, eerste afspraken, en scope zijn uitgewerkt, komt de creatieve fase. Deze bestaat uit: Het in kaart brengen van de layout d.m.v. Wire-framing of paper prototyping. Hierbij baseren we de layout op de ideale User Experience die bij voorgaand onderzoek in kaart is gebracht. En vervolgens vloeit hier een webdesign voorbeeld (het werkelijke design) uit voort.

3

De Ontwikkel Fase

In de ontwikkel fase wordt het ontwerp uit de creatieve fase uitgewerkt naar een werkend model.

Nadat het definitieve design vast staat, wordt dit design omgezet naar de werkelijke site d.m.v. onze website builder. Die vervolgens de HTML, CSS & Javascript (voor de vormgeving, opmaak en interactie) werkend maakt op een CMS zoals WordPress. Voor de custom development wordt dit ook met andere middelen gedaan. Deze uitwerking wordt vervolgens op verschillende browsers en schermen getest.

4

De Lanceer Fase

In de lanceer fase ronden we de ontwikkelfase af en maken we deze klaar voor de lancering van jouw project.

We verplaatsen het project naar een privé plek (staging area) zodat je deze kunt bekijken, beoordelen en goedkeuren. Eventuele extra vragen worden beantwoord en mogelijke bugs worden verbeterd. Hierna verplaatsen we de website naar een Live server op jouw domein. Afhankelijk van jouw technische niveau, trainen wij je ook in het gebruik maken van de site. Bij onze website builder maken wij een handleiding en laten zien hoe je bijvoorbeeld posts kunt plaatsen.

Algemene Bedrijfsinformatie

Postadres

Tollensstraat 27A

3035NB, Rotterdam

Bezoekadres

Zomerhofstraat 71, Unit 228

3032CK, Rotterdam

Telefoonnummer

+31(0)6 411 51 422

Sales

sales@wepje.nl

Support

support@wepje.nl

Klaar om te starten?

Stuur mij een geheel vrijblijvende offerte!

N

Uniek effectief webdesign

N

Gratis 1e jaar .NL Domeinnaam + Webhosting (daarna €72,- per jaar)

N

Logo (indien niet aanwezig)

N

Mobile Ready

N

SSL verbinding (groen slotje voor je URL)

N

WordPress CMS + Website builder + Uniek child thema voor gemakkelijk eigen beheer