fbpx

Website Op maat

 

Voor een unieke geoptimaliseerde website gemaakt voor jouw bedrijf of dienst.

WAT IS ‘WEBSITE OP MAAT’?

Website Op Maat is één van onze website diensten waarmee we gebruik maken van een door ons geoptimaliseerde website builder. Dit werkt geheel volgens de nieuwste webstandaarden en  AVG privacy wetgeving. Hiervoor gebruiken wij het WordPress CMS om jou een unieke professionele website aan te bieden die ook nog eens effectief werk. Zie het als jouw online visitekaartje!  

Wat maakt het uniek?

Wij bieden een professionele website aan voor een lage prijs met de focus op effectiviteit én design i.p.v. de keuze te hoeven maken tussen de één of het andere. Dit maakt ons werk uniek. Wij willen dat ook de kleine ondernemer een effectieve en mooie website heeft. 

Waarom WordPress?

Aangezien ongeveer 30% van de websites op het internet gebruik maakt van WordPress plus het ook nog een makkelijk en  functioneel in gebruik is, hebben wij de keuze gemaakt om hiermee onze websites op maat te laten ondersteunen. 

Is het veilig?

Ja, zeker! Dit CMS heeft een zeer actieve community die constant het systeem verbeterd en update om jouw website zo veilig mogelijk te houden tevens bieden wij ook onze Website Beveiliging & Service Compleet dienst aan voor dat extra beetje zekerheid.

Website op maat is voornamelijk bestemd voor de startende en/of bestaande ondernemer.

Denk hier bijvoorbeeld aan een: 

Fotograaf
Makelaar
Stylist
Verhuizer

WAT KUN je VERWACHTEN?

Als ondernemer heb je een website nodig die converteert. Oftewel dat deze nieuwe klanten aantrekt maar ook de huidige behoudt. De mensen die jouw website bezoeken moeten ervan overtuigd worden dat zij bij jouw bedrijf terecht kunnen voor een oplossing van hun “probleem”. Wij maken daarom een  gebruikersvriendelijke maar toch uniek geoptimaliseerde website die op maat gemaakt is voor jouw klanten. Dit is tevens ook te combineren met een webwinkelsysteem die geheel aansluit op jouw wensen.
Al onze websites bevatten:

Branding
We zorgen ervoor dat jouw huisstijl netjes terug komt in ons design.
Uniek Web Design

Wij leveren maatwerk web design dat aansluit op jouw wensen.

SEO Vriendelijk

Word sneller gevonden in de zoekmachines, krijg meer bezoekers en meer potentiële klanten.

User gericht

Een gebruiksvriendelijke website die ervoor zorgen dat je klanten terug blijven komen.

~
SSL Verbinding
Een beveiligde verbinding voor je website. Dit maakt het gebruik van je website veiliger.
Business Consulting
We denken mee waar jouw bedrijf verbeterd kan worden en geven eventueel verbetering punten.
AVG Compliant

Alle ontvangen data word volgens de nieuwe AVG regelgeving behandeld.

Responsive Design

Wij ontwerpen de website zodanig dat deze werkt op verschillende apparaten. Van desktop tot mobiel.

HOE GAAn WIJ TE WERK?

Ons werkproces verloopt hoofdzakelijk verdeelt in 4 stappen, namelijk De Ontdekkingsfase, De Creatieve Fase, De Ontwikkel Fase en De Lanceer Fase.  Dit doen wij in fases zodat jij als klant meer overzicht en controle over de richting van het project. Tevens kun je hierdoor de resultaten inzien tot zover mogelijk is. Het is tenslotte jouw visie die wij naar voren willen brengen. Wij zijn er om te vertellen wat haalbaar is en geven advies daar waar het nodig is.

Bekijk hieronder de verschillende fases van ons werkproces.

1

De Ontdekkingsfase

In de ontdekkingsfase wordt er besproken wat de opdracht zal gaan inhouden.

2

De Creatieve Fase

In de creatieve fase wordt het werkelijke design in kaart gebracht.

3

De Ontwikkel Fase

In de ontwikkel fase wordt het ontwerp uit de creatieve fase uitgewerkt naar een werkend model.

4

De Lanceer Fase

In de lanceer fase ronden we de ontwikkelfase af en maken we deze klaar voor de lancering van jouw project.

Webshop erbij?
Dat kan!

Een webwinkelsysteem die aansluit aan jouw verkoop wensen.

Met Website Op Maat + Webshop heb je een krachtige persoonlijke tot middelgrote webshop voor weinig geld. Wij zorgen ervoor dat de producten goed worden ingevoerd en dat het design geheel aansluit bij jouw bedrijf. Bij Wepje krijg je een prachtige website met een effectief webdesign die gericht is op conversie. We willen namelijk dat je het beste uit je website haalt zodat dit uiteindelijk de gemaakte kosten dubbel en dwars wordt terugverdient. 

jouw website future proof bij lancering

Voor een goed werkende website komen er veel dingen bij kijken. Om deze reden besteden wij extra aandacht aan een effectief webdesign die zowel mooi, maar ook gebruiksvriendelijk is. Dit in zowel desktop als mobiele apparaten. We zorgen er ook voor dat deze site’s gekoppeld worden aan eventueel door ons gemaakte social media keuze om de vindbaarheid en connectie met potentiële klanten groter te maken.

social media

Sinds de afgelopen jaren speelt social media een steeds grotere rol om jouw publiek te bereiken. Hoe meer exposure je hebt op social media des te meer bezoekers jouw website vinden en eindigen als klant. Zelfs voor de vindbaarheid van jouw website in de zoekmachines zoals Google word hier rekening mee gehouden.

effectief webdesign

Een effectief webdesign zorgt voor een betere conversie ongeacht wat het einddoel is van de website. Het juiste ontwerp kan al gauw dat duwtje in de rug geven die jouw klanten doet handelen. Of dat nu de verkoop is van producten, het doen van een aanvraag voor een dienst of een inschrijving op je nieuwsbrief.

Mobile-ready

Aangezien ondertussen 93% van Nederland al gebruikt maakt van een smartphone, is het ook belangrijk de website ervaring voor deze grote groep zo soepel mogelijk te maken. De toekomst zit nu eenmaal in de mobiele bezoekers en met Nederland als #1 smartphoneland is de potentie zeer groot.

Mobile-ready

Aangezien ondertussen 93% van Nederland al gebruikt maakt van een smartphone, is het ook belangrijk de website ervaring voor deze grote groep zo soepel mogelijk te maken. De toekomst zit nu eenmaal in de mobiele bezoekers en met Nederland als #1 smartphoneland is de potentie zeer groot.

Bij een website op maat krijg je ook nog:

Usibility Onderzoek

Wij kijken naar de eisen die de eindgebruikers in jouw branche stellen aan een website en verbeteren hierdoor de gebruikerservaring en mede hierdoor de conversie.

Brand Redesign (optioneel)

Heb je een logo of gehele huisstijl maar is deze niet meer van deze tijd? Wij zorgen ervoor dat deze weer helemaal up to date is volgens de nieuwe standaarden. 

Creative Consultancy

Kom je er nog niet helemaal uit welke richting je nu op wilt met je bedrijf of hoe de website er nu uit moet gaan zien. Wij gaan samen met jou dit uitwerken tot een concreet en werkend idee.

“Learn from the past.
Create the future in the present.”

Laat je inspireren door voorgaande projecten.

Laat je inspireren door voorgaande projecten.

bekijk onze prijzen

Onze prijzen zijn gebaseerd op het minimum en maximum wat in de scope van een project kan vallen. Voor grotere projecten verwijs ik je het liefst naar onze ‘Custom Development‘ dienst.

*Alle prijzen zijn exclusief btw

Ja, ik wil een website

Stuur mij een offerte!

N

Uniek effectief webdesign

N

Gratis 1e jaar .NL Domeinnaam + Webhosting (daarna €72,- per jaar)

N

Logo (indien niet aanwezig)

N

Mobile Ready

N

SSL verbinding (groen slotje voor je URL)

N

WordPress CMS + Website builder + Uniek child thema voor gemakkelijk eigen beheer