fbpx

SERVICE OP MAAT

 

Een uitgebreid onderhoudspakket bestaande uit verschillende onderdelen. Vanaf €50,- p.m.

WAT IS sERVICE OP MAAT?

Een goed functionerende website die veilig is voor zowel je bezoekers als voor jezelf. Dit is met de nieuwe AVG wetgeving tegenwoordig meer dan een wens, maar meer een vereiste. Met Service Op Maat bieden wij een uitgebreid onderhoudspakket die je hiervoor kunt gebruiken. Het pakket bestaande uit verschillende onderdelen die los van de basisondersteuning toegevoegd kunnen worden. Je kunt hierdoor kiezen welke het beste bij jouw behoeften past.

WAT KUN U VERWACHTEN?

Een uitgebreid onderhoudspakket bestaande uit verschillende onderdelen. Je kunt hierdoor kiezen wat het beste bij jouw behoeften past. Van ons krijg je hierbij standaard:

Updates en optimalisatie

Back-ups en herstelpunten

Maandelijkse rapportage

“It takes 20 years to build a reputation
and few minutes of cyber-incident to ruin it.” 
― Stephane Nappo

Je hebt een website en nu?

Velen mensen vergeten bij de aanschaf van een website dat er meer aan te pas komt dan het maken en opleveren van de website.  Je hebt een nieuwe website., maar voor hoelang? De technologie en de ontwikkelingen met potentiële gevaren die dit met zich mee brengen zorgen ervoor dat jouw gloednieuwe website al gauw verouderd raakt. Belangrijk is hierdoor om deze regelmatig te updaten en aan te passen naar de huidige reglementen en vereisten in de wet. ( Denk hier bijvoorbeeld aan de recente AVG regelgeving.) Dit helpt om de website werkend te houden en is zelfs nog gunstig voor je Google-ranking.

Updaten is echter maar een kleine preventieve stap om de veiligheid van jouw website en dienst gegevens te beschermen. Een back-up maken in geval van een nood situatie is ook aan te raden. Want wat als er nu alsnog wat gebeurd met de website? Dan ben je alles kwijt. Dat zou zonde zijn toch?

Wil je liever niet hoeven om te kijken naar al dat extra werk en wil jij je gewoon kunnen richten op het laten groeien van jouw bedrijf. Laat deze zorgen dan in onze handen. Wij hebben twee uitgebreide servicepakketten genaamd Website Service Compleet en Website Beveiliging & Service Compleet die prima aansluiten op de website van jouw keuze.

 

Houd je Website

veilig en up to date

Onze diensten uitgelegd

We zorgen ervoor dat jouw website altijd up to date is met de laatste beveiligingsupdates. Wij testen deze updates altijd in een veilige omgeving  en passen deze pas toe op een moment dat de website het minst word bezocht. Hierdoor verminderen wij het aantal bezoekers die eventueel gehinderd kunnen worden door onze werkzaamheden. Er worden back-ups en herstelpunten gemaakt op meerdere locaties. Op deze manier is er ongeacht welke situatie, altijd wel een kopie van uw website op een veilige plek beschikbaar. Ook monitoren wij jouw websiteverkeer zodat wij kunnen inspelen op eventuele drukke momenten.

Alle gedane werkzaamheden worden netjes in een maandelijks rapport gestopt en deze bevatten ook de overzichten van jouw Google analytics voor de paginaweergaven en websiteverkeer.

Als laatste bieden wij ook onze service Bescherming en Beveiligen aan in ons tweede servicepakket. Deze bevat een website firewall met dagelijkse scan voor potentiële malware, hackers en spam weigering. Deze worden ook toegevoegd aan het maandelijse rapport. Zo kun je bijvoorbeeld het aantal blokkades inzien.

Liever Geen servicepakket?

Maak dan gebruik van onze eenmalige dienst.

Als je liever geen servicepakket wilt maar toch nog een eenmalige ondersteuning of een update nodig hebt. Dan is onze eenmalige service ideaal jou. Het is aan te raden dit vooral bij kleine aanpassingen of consultatie te doen aangezien deze dienst op uur basis is.

bekijk onze prijzen

Onze prijzen bij zijn gebaseerd op aantal diensten die in ons servicepakket zit ingebouwd.

*Alle prijzen zijn exclusief btw

Ja, ik wil een servicepakket

Stuur mij een offerte!

N

Updates & Optimalisatie

N

Wekelijkse back-ups op meerdere locaties

N

Analytics Overzicht

N

Maandelijke rapporten

N

Bescherming & Beveiliging*

*(Alleen bij Website Beveiliging & Service Compleet)