fbpx

CUSTOM DEVELOPMENT

 

Een geheel unieke webontwikkeling voor specialistische doeleinden.

WAT IS CUSTOM DEVELOPMENT?

Custom Development is één van onze website diensten waarmee wij specialistisch werk afleveren. Heb je een speciaal project, systeem of product die ontwikkeld moet worden? Dan is dit de juiste keuze voor jou.

Wat wordt hiermee bedoelt?

Denk hier bijvoorbeeld aan een grote webshop voor 1000+ producten of een gepersonaliseerd voorraadsysteem op basis van een bestaand ondersteunend framework. 

Waarom Wepje?

In dit soort ontwikkelingen gaan wij nauwkeurig aan de slag om een zo goed mogelijk eindproduct te leveren voor jou en jouw klanten. Wij denken hierbij usability gericht en zorgen ervoor dat wij netjes gedocumenteerd werk verrichten.

AVG Proof?

Ja, zeker! Wij werken volgens de meest recente privacy wetgeving. Dit houd in dat wij in kaart brengen welke gegevens worden gedeelt met derden en wat wij opslaan van u. Ook streven we ernaar om jouw website zo veilig mogelijk te houden. Hiervoor bieden wij onze Website Beveiliging & Service Compleet dienst aan voor dat extra beetje zekerheid.

Custom Development is voornamelijk bestemd voor de startende en/of bestaande ondernemer.

Denk hier bijvoorbeeld aan een: 

Verhuurplatform
Groothandel
Autodealer
Grote Webshop

WAT KUNt U VERWACHTEN?

Een gespecialiseerde oplossing op basis van een framework. Het maken van grotere webwinkels, plugins of andere webwinkel functionaliteiten. Denk hierbij aan automatisering van taken of het maken van een voorraad systeem voor de inventarisatie. Van ons krijg je hierbij een:

b

Effectieve Website

Gespecialiseerd Systeem of Webwinkel

Uniek Webdesign

Bij een CUSTOM DEVELOPMENT
krijg je ook nog:

Usibility Onderzoek

Wij kijken naar de eisen die de eindgebruikers in jouw branche stellen aan een website en verbeteren hierdoor de gebruikerservaring en mede hierdoor de conversie.

Brand Redesign (optioneel)

Heb je een logo of gehele huisstijl maar is deze niet meer van deze tijd? Wij zorgen ervoor dat deze weer helemaal up to date is volgens de nieuwe standaarden. 

Creative Consultancy

Kom je er nog niet helemaal uit welke richting je nu op wilt met je bedrijf of hoe de website er nu uit moet gaan zien. Wij gaan dit samen met jou uitwerken tot een concreet en werkend idee.

Wij zijn gespecialiseerd in…

  • Custom frameworks – 90%
  • toevoegen functionaliteit – 87%
  • Grote Webwinkelsytemen – 95%

Jouw project in 4 stappen online

Ons werkproces verloopt hoofdzakelijk verdeelt in 4 stappen, namelijk De Ontdekkingsfase, De Creatieve Fase, De Ontwikkel Fase en De Lanceer Fase.  Door dit in fases weer te geven krijg jij als klant meer overzicht en controle over de richting van het project en de resultaten tot zover mogelijk is. Het is tenslotte jouw visie die wij naar voren willen brengen. Wij zijn er om te vertellen wat haalbaar is en geven advies daar waar het nodig is.

Bekijk  hieronder de verschillende fases van ons werkproces.

1

De Ontdekkingsfase

In de ontdekkingsfase wordt er besproken wat de opdracht zal gaan inhouden. 

We bespreken in hoeverre de scope van het project zal zijn met de mogelijke wensen en eisen van jouw als klant. Er wordt gebrainstormd hoe wij de vergaarde ideeën het beste naar buiten kunnen laten komen. Hierna beoordelen we of jij als klant ook het beste bij onze visie en/of bezetting past. Vervolgens doen wij het onderzoek, maken de plannen en leggen de deadlines en afspraken vast. Tevens bespreken wij de web structuur en maken een sitemap aan.

2

De Creatieve Fase

In de creatieve fase wordt het werkelijke design in kaart gebracht.

Nadat de ontdekkingsfase met de planning, website structuur, eerste afspraken, en scope zijn uitgewerkt, komt de creatieve fase. Deze bestaat uit: Het in kaart brengen van de layout d.m.v. Wire-framing of paper prototyping. Hierbij baseren we de layout op de ideale User Experience die bij voorgaand onderzoek in kaart is gebracht. En vervolgens vloeit hier een webdesign voorbeeld (het werkelijke design) uit voort.

3

De Ontwikkel Fase

In de ontwikkel fase wordt het ontwerp uit de creatieve fase uitgewerkt naar een werkend model.

Nadat het definitieve design vast staat, wordt dit design omgezet naar de werkelijke site d.m.v. onze website builder. Die vervolgens de HTML, CSS & Javascript (voor de vormgeving, opmaak en interactie) werkend maakt op een CMS zoals WordPress. Voor de custom development wordt dit ook met andere middelen gedaan. Deze uitwerking wordt vervolgens op verschillende browsers en schermen getest.

4

De Lanceer Fase

In de lanceer fase ronden we de ontwikkelfase af en maken we deze klaar voor de lancering van jouw project.

We verplaatsen het project naar een privé plek (staging area) zodat je deze kunt bekijken, beoordelen en goedkeuren. Eventuele extra vragen worden beantwoord en mogelijke bugs worden verbeterd. Hierna verplaatsen we de website naar een Live server op jouw domein. Afhankelijk van jouw technische niveau, trainen wij je ook in het gebruik maken van de site. Bij onze website builder maken wij een handleiding en laten zien hoe je bijvoorbeeld posts kunt plaatsen.

Laat je inspireren door voorgaande projecten.

Laat je inspireren door voorgaande projecten.

bekijk onze prijS

Onze prijs is gebaseerd op een minimum bedrag voor het starten van een groter project. De werkelijke prijs hangt af van wat in de scope van een project valt en jouw budget. Voor kleinere projecten verwijs ik je het liefst naar onze ‘Website op Maat‘ dienst.

*Alle prijzen zijn exclusief btw

Ja, ik wil een website

Stuur mij een offerte!

N

Uniek effectief webdesign

N

Logo (indien niet aanwezig)

N

Mobile Ready

N

SSL verbinding (groen slotje voor je URL)

N

Gespecialiseerd systeem of webwinkel