CUSTOM DEVELOPMENT

 

Een geheel unieke webontwikkeling voor specialistische doeleinden.

WAT IS CUSTOM DEVELOPMENT?

Custom Development is één van one website diensten waarmee wij specialistisch werk afleveren. Heb je een speciaal project, systeem of product die ontwikkeld moet worden? Dan is dit de juiste keuze voor jou. 

Wat Word Hiermee Bedoelt?

Denk hier bijvoorbeeld aan een Grote webshop voor 1000+ producten of een gepersonaliseerd voorraadsysteem op basis van een bestaand ondersteunend framework. 

Waarom Wepje?

In dit soort ontwikkelingen gaan wij nauwkeurig aan de slag om zo goed mogelijk eindproduct te leveren voor jou en jouw klanten. Wij denken hierbij usability gericht en zorgen ervoor dat wij netjes gedocumenteerd werk verrichten.

AVG Proof?

Ja zeker! Wij werken volgens de meest recente privacy wetgeving. Dit houd in dat wij in kaart brengen welke gegevens worden gedeelt met derden en wat wij opslaan van u. Ook streven we ernaar om jouw website zo veilig mogelijk te houden. Hiervoor bieden wij onze Website Beveiliging & Service Compleet dienst aan voor dat extra beetje zekerheid.

Custom Development is voornamelijk bestemd voor de startende en/of bestaande ondernemer.

Denk hier bijvoorbeeld aan een: 

Verhuurplatform
Groothandel
Autodealer
Grote Webshop

WAT KUNt U VERWACHTEN?

Een gespecialiseerde oplossing op basis van een framework. Het maken van grotere webwinkels, plugins of andere webwinkel functionaliteiten. Denk hierbij aan automatisering van taken of het maken van een voorraad systeem voor de inventarisatie. Van ons krijg je hierbij een:

b

Effectieve Website

Gespecialiseerd Systeem of Webwinkel

Uniek Webdesign

Bij een CUSTOM DEVELOPMENT
krijg je ook nog:

Usibility Onderzoek

Wij kijken naar de eisen die de eindgebruikers in jouw branche stellen aan een website en verbeteren hierdoor de gebruikerservaring en mede hierdoor de conversie.

Brand Redesign (optioneel)

Heb je een logo of gehele huisstijl maar is deze niet meer van deze tijd? Wij zorgen ervoor dat deze weer helemaal up to date is volgens de nieuwe standaarden. 

Creative Consultancy

Kom je er nog niet helemaal uit welke richting je nu op wilt met je bedrijf of hoe de website er nu uit moet gaan zien. Wij gaan samen met jou dit uitwerken tot een concreet en werkend idee.

Wij zijn gespecialiseerd in…

  • Custom frameworks – 90%
  • toevoegen functionaliteit – 87%
  • Grote Webwinkelsytemen – 95%

Jouw project in 4 stappen online

Ons werkproces verloopt hoofdzakelijk verdeelt in 4 stappen, namelijk De Ontdekkingsfase, De Creatieve Fase, De Ontwikkel Fase en De Lanceer Fase.  Door dit in stappen weer te geven krijg jij als klant meer overzicht en controle over de richting van het project en de resultaten tot zover mogelijk is. Het is tenslotte jouw visie die wij naar voren willen brengen. Wij zijn er om te vertellen wat haalbaar is en geven advies daar waar het nodig is.

Bekijk  hieronder de verschillende stappen van ons werkproces.

1

De Ontdekkingsfase

In de ontdekkingsfase word er besproken wat de opdracht zal gaan inhouden. 

2

De Creatieve Fase

In de creatieve fase word het werkelijke design in kaart gebracht.

3

De Ontwikkel Fase

In de ontwikkel fase word het ontwerp uit de creatieve fase uitgewerkt naar een werkend model.

4

De Lanceer Fase

In de lanceer fase ronden we de ontwikkelfase af en maken we deze klaar voor de lancering van jouw project.

Laat je inspireren door voorgaande projecten.

Laat je inspireren door voorgaande projecten.

bekijk onze prijS

Onze prijs is gebaseerd op een minimum bedrag voor het starten van een groter project. De werkelijke prijs hangt af van wat in de scope van een project valt en jouw budget. Voor kleinere projecten verwijs ik je het liefst naar onze ‘Website op Maat‘ dienst.

*Alle prijzen zijn exclusief btw

Ja, ik wil een website

Stuur mij een offerte!

N

Uniek effectief webdesign

N

Logo (indien niet aanwezig)

N

Mobile Ready

N

SSL verbinding (groen slotje voor je URL)

N

Gespecialiseerd systeem of webwinkel