Disclaimer

Home/Disclaimer
Disclaimer 2017-11-24T08:43:44+00:00

Door wepje.nl te bezoeken en te gebruiken aanvaardt u dat deze algemene gebruiksvoorwaarden en alle die elders op deze website vermeld zijn van toepassing zijn en worden deze voorwaarden geacht uitdrukkelijk door u te zijn aanvaard.

 

Indien u niet akkoord bent met deze voorwaarden, dan dient u deze website niet te gebruiken.De inhoud van deze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Niets op deze website mag zonder schriftelijke toestemming worden gekopieerd, gedownload, verveelvoudigd, opgeslagen of openbaar gemaakt worden. wepje.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor letsel of welke vorm van schade dan ook, voortvloeiend uit het gebruik van deze website of de pagina’s die via ons worden bezocht.

 

Wepje.nl biedt links aan naar andere websites en pagina’s. wepje.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud van de urls, sites, en pagina’s die toegankelijk zijn door het volgen van de aangeboden links.

 

Wepje.nl heeft geen zeggenschap over delen van deze website noch is wepje.nl verantwoordelijk voor de inhoud. Alle auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en de vormgeving van wepje.nl waaronder begrepen de teksten en afbeeldingen, behoren toe aan wepje.nl, en worden voorbehouden.

 

Alle rechten zijn voorbehouden aan wepje.nl, tenzij anders vermeld. Logo’s van bedrijven vallen onder copyright van het bedrijf.